Magunkról

A BitWise Group

A 2003-ban alakult BitWise Group fő profilja az egyéni igényekhez igazodó szoftverek tervezése és fejlesztése, egyéni informatikai megoldások kidolgozása, megvalósítása, üzemeltetése, valamint az ezekhez kapcsolódó teljeskörű mérnöki tanácsadás és rendszerintegráció. Főként automatizálás- és hajtás-technika, orvostechnika és vasúti rendszerek, energetikai szoftverek fejlesztésével foglalkozunk.

Több, mint 10 éves történetünkben számos változás belefért, mindig kellő nyitottsággal és felkészültséggel vettük az új akadályokat, feladatokat. Dinamikus fejlődést tudhatunk magunk mögött mind létszám és árbevétel tekintetében.

Budapesti telephelyünkön kívül kollégáink két vidéki nagyvárosban;  Szegeden és Miskolcon is tevékenykednek.

Cégünk megalakulása óta több nagy magyarországi rendszerház, cég és bank kiemelt outsourcing partnere lett, ezen belül is elsősorban a német és a hazai piacra fókuszálva. 2015 évben megnyitottuk a romániai irodánkat is.  Több, mint 170 jól képzett, tapasztalt szakember biztosítja az ügyfeleink számára a valódi üzleti értékeket nyújtó megoldásokat és szolgáltatásokat.

30+

MUNKAVÁLLALÓ

50+

ALVÁLLALKOZÓ

100+

KÖLCSÖNZÖTT MUNKAERŐ

250+

PROJEKT

Sikereink titka

Ügyfélorientáltak vagyunk, munkánk során az értékteremtésre koncentrálunk. Az ügyfél kérésén túl, értjük magát a megoldandó problémát is. Szakmai hozzáértésünkkel minőségi és releváns megoldásokat kínálunk. Alkalmazkodunk az ügyfél igényeihez és az üzleti környezethez. Stratégiánk hosszú távú, a fenntarthatóság jegyében alakítjuk. A szoros együttműködésre törekszünk, célunk a partnerség kialakítása, az üzleti környezet megismerése. Tudásunkat, képességeinket folyamatosan fejlesztjük, több, mint tíz éves jelenlétünk során megtapasztaltuk, hogy szakmai sikereinket képzett kollégáinknak köszönhetjük. Cégünk számára elsődleges szempont az ügyfél magas színvonalú kiszolgálása. Elkötelezettek vagyunk az adott feladathoz, az ügyfél igényeihez legjobban illeszkedő, értékteremtő megoldások és rendszerek megvalósításában. Ennek érdekében vezető szállítók és meghatározó technológiák széles választékával dolgozunk, s az egyes szakterületeket széleskörűen ismerő konzulensekkel és képzett szakembergárdával állunk ügyfeleink rendelkezésére.